Lucrez intr-un domeniu in care daca nu visezi nu reusesti. In care creativitatea merge mana in mana cu planurile indraznete de viitor, cu curajul de a incerca de fiecare data sa te autodepasesti si cu speranta continua ca ziua de maine va mai reprezenta un pas catre indeplinirea viselor.

Tot ceea ce am facut in viata s-a datorat si faptului ca nu mi-a fost frica sa visez, sa sper intr-o lume mai buna si sa incerc sa fac o diferenta in jurul meu. Apoi, am incercat mereu sa imi incurajez si prietenii sa faca acelasi lucru. Sa aiba planuri mari si ganduri indraznete, sa nu le fie frica sa isi depaseasca limitele.

Asa am ajuns sa cunosc oameni care, asemeni mie, au depasit bariere pentru simplul fapt ca si-au dorit. Unii dintre acesti oameni sunt si bunii mei prietenii de la ink9. Niste oameni puternici, cu suflete mari, care au reusit in tot ce si-au propus.

Dupa ce am descoperit valori comune nu a mai fost decat un pas sa ne gandim cum am putea sa incurajam cat mai multi oameni sa faca acelasi lucru. Sa nu le fie frica sa viseze si cum sa ii aducem impreuna, sa restabilim astfel o comunitate mai stransa care, prin valori comune si prin impartasirea sperantelor, sa devina mai unita.

Acesta este motivul pentru care aducem in Oradea un eveniment unic in Romania si anume Om in Lucru, o campanie pentru stimularea creativitatii si comunicarii, destinata celor cu mintea deschisa care nu se tem si au curajul sa priveasca deasupra orizontului.

Initiativa a avut startul in New Orleans, urmata apoi de replici de succes in multe orase ale lumii. Este vorba proiectul urbanistei Candy Chang care implica un perete, o propozitie si un spatiu lasat liber de completat la voia trecatorilor.

Prima campanie Om in Lucru o demaram sub sloganul The World is Your Chance to Create si va avea loc intre 12 si 14 Septembrie, asa ca daca treceti in aceste zile pe strada Republicii sa opriti un pic si la Complexul Unic Oradea. Veti gasi acolo panouri pe care va scrie: “O data in viata as vrea sa …” iar voi veti putea sa completati cu un vis al vostru. Tot acolo veti putea citi si dorintele altor trecatori, planurile lor si gandurile care poate au stat pana atunci ascunse.

Haideti sa reinventam impreuna spatiul urban si sa ne cunoastem mai bine! Veniti! Tot ce aveti de facut este sa declarati cu mandrie care este visul vostru. Si pentru ca gandul creaza forma, imi place sa cred ca aceste eveniment este de fapt un prim pas spre implinirea dorintelor noastre.

Am si eu un gand mare, o dorinta ascunsa care mi-as dori sa se implineasca  si am sa o declar pentru prima oara atunci, in acele zile, pe acel perete, in acel loc pe care sper sa il infrumusetam cu visele noastre.

Trebuie spus ca acest eveniment nu ar fi fost posibil fara sprijinul unor oameni deosebiti si care, alaturi de noi, viseaza la un oras care sa faca posibila implinirea viselor si apropierea dintre oameni. Este vorba de cei de la Kevin, Tehnoprint, Comaliment SA si  Interactiv iar ca parteneri media, beneficiem de sprijinul  Radio Transilvania, 24 FUN, Hollywood Multiplex si TVS Oradea carora vreau sa le multumesc si pe aceasta cale. Reprezentanti ai lor vor veni si ei pe strada Republicii intre 12 si 14 Septembrie, sa cunoasca trecatorii si sa se lase cunoscuti.

Asa ca va astept si pe voi sa dam o forma noua orasului prin puterea gandului.

One Trackback:

[…] cu niste tineri creativi am initiat in orasul in care traiam un proiect inedit. L-am intitulat “Om in Lucru” fiindca ne-am gandit la efortul pe care il depune fiecare cu sine insusi pentru a deveni mai bun. […]

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This