Hai sa jucam un joc! Gandeste-te pentru o clipa la ce ti-ai dori sa faci macar o data in viata. Vrei sa cuceresti Himalaya? Sau sa vezi America? Sau poate sa conduci un Ferrari? Sau chiar sa porti cu indrazneala o pereche de pantofi rosii?

Indiferent daca e un vis din copilarie, o dorinta abia nascuta sau un gand temerar, daca il stii, vino pe 12, 13 sau 14 Septembrie pe Calea Republicii colt cu strada Eminescu, in incinta Complexului Unic Oradea si scrie-l pe unul dintre panouri. Iar daca nu stii inca ce anume sa scrii, vino si inspira-te din gandurile celor din jurul tau. Pentru ca in luna Septembrie, prin campania Om in Lucru incurajam planurile, visele si oamenii.

Hai sa facem in aceste zile din orasul nostru un oras mai curajos si sa descoperim impreuna puterea gandului spus.  Pentru ca “The world is your chance to create!”.

Evenimentul este organizat de catre agentia creativa ink9 si creatoarea de moda Gina Butiuc si este sustinut de Kevin, Tehnoprint, Comaliment S.A. si Interactiv. Parteneri media: Radio Transilvania, 24 FUN, Hollywood Multiplex si TVS Oradea.

septembrie 3, 2011

Felicitari pentru initiativa!!! Chiar aveam nevoie de un astfel de eveniment!

septembrie 3, 2011

Multumim. Te asteptam sa „dai glas creativitatii” tale!

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This